سرای تحقیق، مقاله، پروژه، پرسشنامه و ...

به سرای تحقیق، مقاله، پروژه، پرسشنامه خوش آمدید.

سرای تحقیق، مقاله، پروژه، پرسشنامه و ...

به سرای تحقیق، مقاله، پروژه، پرسشنامه خوش آمدید.

پاورپوینت بیش فعالی در کودکان

پاورپوینت بیش فعالی در کودکان در 55 اسلاید

پاورپوینت بیش فعالی در کودکان در 55 اسلاید

دانلود پاورپوینت بیش فعالی در کودکان در 55 اسلاید

پاورپوینت بیش فعالی در کودکان در 55 اسلاید
دسته بندی روانشناسی و علوم تربیتی
فرمت فایل ppt
حجم فایل 425 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 55

پاورپوینت بیش فعالی در کودکان

( در 55 اسلاید اماده ارائه می باشد )

این مجموعه شامل یکی از برترین محصولات در زمینه کودکان بیش فعال جامعه میباشد که هم در فایل پاورپوینت آن در مجموعه گنجانده شده امید هست مورد توجه شما دوستان قرار بگیرد.

گزیده ای از مطالب اسلاید ها : 

 

کودکان بیش فعال در مورد کارها و اشیایی که به طور طبیعی باید در برابر آنها احساس خطر کنند، خطری احساس نمیکنند؛ و اختلالات سلوک در این کودکان بعضاً دیده می شود؛ مثلاً بعضی از آنها رفتارهای پرخاشگرانه دارند یا برای آسیب رساندن به دیگران آنان را تهدید می کنند. ممکن است به حیوانات نیز صدمه بزنند. بعضی دیگر در اعمالی چون سرقت و تقلب و به طور کلی کارهایی که تخلف از قوانین و مقررات محسوب می شود شرکت می کنند.


 

 

پس اقدام اصلی یافتن ماده حساسیت‏زا است نه حذف تمام مواد غذایی و میوه‏ها. خانم آماندا اورسل متخصص تغذیه، برخی از پرهیزهای غذایی کودکان بیش فعال را به قرار زیر می شمارد. شکر و غذاهای حاوی شکر مانند بیسکویت، کیک، نان روغنی، شیرینی، نوشابه‏های شیرین که سریعا قند خون را افزایش می‏دهند، کشمش بی‏دانه، زیتون، زردآلود، سیب، توت، سیب زمینی، هادداگ، آدامس، فرآورده‏های کنسرو شده، چای و قهوه. هر چند فهرست کامل غذاهای مورد نظر را می‏توانید در کتب مربوط به کودکان بیش فعال بیابید.

 

باید بدانید که چه موارد خاصی برای دانش آموزان دشوار هستند. برای مثال ممکن است که دانش آموز ADHD در شروع یک کار دچار مشکل باشد در حالی که دانش آموزان دیگر در پایاندادن به یک عمل و شروع عمل بعدی شکل داشته باشند. بنابراین هر یک از این دانش آموزان نیاز به کمکهای متفاوتی دارند.
به دانش آموزان نشان دهید چگونه از کتاب تکلیف و برنامههای روزانه استفاده کنند. همچنین مهارتها و روشهای یادگیری را به آنها آموزش دهید و آنها را به شکل منظم تقویت (پاداش) کنید.
به دانش آموزان در فعالیتهای بدنیشان کمک کنید. (برای مثال) به آنها اجازه دهید تا کاری را ایستاده پای تخته سیاه انجام دهند). در بین برنامهها به آنها استراحت دهید.
با والدین و دانش آموزان هر دو با هم برای نو آوری و اجرای یک برنامه تعلیم و تربیتی متناسب بمنظور نیل به نیازهای دانش آموزان به فعالیت و همکاری بپردازید.انتظارات بالا از دانش آموزان داشته باشید اما سعی کنید راههای جدیدی را برای انجام کارها امتحان کنید صبور باشید و شانس دانش آموزان را برای کسب موفقیت بالا ببرید.

 

1) کم توجهی، بی حوصلگی و خیال بافی در موقعیتهای خاص
2) کم تحمل بودن در تحمل شرایط یا انجام کارهایی که به نظر غیر ضروری یا نامربوط برسد
3)هوش آنها پیشرفته تر از قدرت قضاوتشان است
4)سختگیری در مورد آنها میتواند به نبرد قدرت میان آنها و اولیا (مدرسه یا والدین) تبدیل شود
5) میزان فعالیت بالا و نیاز اندک به خواب
6)پرسش های مکرر درباره قوانین، رسوم و آداب مختلفچ

 

این تحقیق در مجله American Journal of Psychiatry منتشر شده است.در تحقیق جدید بین المللی علاوه بر شرکتهای داروسازی ، سازمان جهانی بهداشت و موسسه ملی بهداشت روانی آمریکا نیز حمایت هایی به عمل آورده اند.

 

اختلال بیش فعالی که در اغلب موارد با نقص توجه همراه است، معمولاً در دوران کودکی بروز می کند. تشخیص این اختلال در سنین زیر پنج سال قدری مشکل است زیرا امکان دارد با رفتارهای طبیعی و شیطنت آمیز کودکان اشتباه گرفته شود. با این حال، متخصصان می توانند این اختلال را تشخیص دهند و پیش بینیهای لازم را به عمل آورند. این اختلال با فعالیت بیش از اندازه، خرابکاری و آزار رساندن همراه است.
چنانچه این بچهها در سنین کودکی معالجه نشوند، در دوره نوجوانی احتمال این که رفتارهای ضداجتماعی داشته باشند و نیز حالات افسردگی  در آنها به وجود آید، بسیار است. بنابراین به والدین توصیه می شود که حتماً در دوران کودکی برای معالجه این کودکان اقدام کنند.

    مشکل در توجه
فعالیت بیش از اندازه (بیش
فعالی)
انجام عمل قبل از فکر کردن به آن (حرکات تکانشی)
مشخصه کودکانی که این اختلال را با هم دارند بدین گونه است:
بی
قراری و ناآرامی
دویدن مداوم از سویی به سوی دیگر و یا بالا رفتن از چیزی
پایین آمدن از صندلی وقتی که اجازه این کار را ندارند.
عدم توانایی در بی
سر و صدا بازی کردن
بیش از حد صحبت کردن
پاسخ
دادن ناگهانی و بدون فکر به پرسشی که هنوز تمام نشده است.
عدم توانایی در صبر کردن برای نوبت خود
بدون اجازه وسط بازی دیگران پریدن
وسط صحبت دیگران پریدن

 

 

 

 

 

دانلود پاورپوینت بیش فعالی در کودکان در 55 اسلاید

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.